nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, April 21, 2011

::JOM JOIN BLOGLIST HACKERS::

Salam 1 Malaysia dan selamat petang (waktu Malaysia)..heheheh...



Di saat kebusanan sedang menjengah di kala aku telah menghabiskan sisa-sisa kerja yang masih bersisa (eh, apa aku cakap ni), aku terpandang-pandang la jugak hackers sedang mengadakan majlis keramaian untuk meramaikan bloglistnya yang kian ramai.



So,dengan sukacitanya aku melibatkan diri memandangkan tiada sebarang cukai dikenakan..heheheh... Sesapa pun buleh join, nak tengok syarat-syaratnya? sila klik   kat sini





Memandangkan, aku suka meringankan beban, nak tolong orang tangan tak sampai, jadinya aku tolong ja menyemakkan keadaan dengan join bloglist orang, dengan harapan boleh promotekan blog si hackers ni dan meramaikan kawan dan kawan dan kawan lagi.






Menurut encek Hackers:


Tarikh penutupan rasmi bloglist beliau adalah

EXPIRY DATE: 22 APRIL 2011
bersamaan hari Jumaat(esok)
18 Jamadilawal 1432H
pada jam 11 malam.






Errr.....dengan nada malu-malu biawak,saya tergolong dalam bloglist gadis pilihan(muahahahha) rasa cam nak tercekik lak aku ngan group ni( sambil sengih kerana ayat sedang menjadi begitu skema).hehehe..apa lagi mai la join.....



sekian makluman.

6 comments:

Hackers said...

HAHAHHA...LAWAK BETUL ENTRY AWK NI..HEHEH...THANKS JOIN..HEHE

::Mastura Zakaria:: said...

muahahahaha...time kasih..support mensupport amalan kita =)..hehhhhhhh

~ Mr Ej ~ said...

bagaimana tuh ?

::Mastura Zakaria:: said...

apa yang bagaimana encek EJ?

man yusoef said...

hehe..bgus join segmen2 mcm ni...dpt bertambah kenalan...*jawapan nak cliche...HEHEHE

::Mastura Zakaria:: said...

man yusoef :jawapan macam tu mmg ada dalam silibus..hahahha.so, mmg betullah tu...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails