nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, April 22, 2011

::CONTEST CANDID DARI BLOG SUEMUNCET::

Salam 1 Malaysia




Memandangkan aku telah ditag secara sengaja oleh cik Scha untuk menjoinkan contest ni, maka aku pun suka hati jugakla menjoin sebab tiada yuran penyertaan dikenakan..muahahaha.. Aku memang suka benda-benda free nih, kalau ada yuran penyertaan maunya aku wat dunno ja.....hahahhaha...




Ni, aku letak banner pihak penganjur kat bawah, and penyertaan dibuka buat semua warganegara Malaysia yang mempunyai blogspot. Sapa nak join, meh klik sini






Dah nak kena buat tagline pulak(ni yang daku lemah ni). Okehla, untuk tidak menghampakan dan menghiburkan pihak penganjur aku buat jugakla, 



"Saya follow blog suemuncet kerana selain dapat menambah kawan kepada kawan dan kawan lagi, saya jugak telah ditagged, bila saya ditagged ,saya menjadi excited ,bila saya menjadi excited, saya terpaksa mengorek external hardisc untuk mengkidnap gambaq yang sama sekali telah dicandidkan(part ni paling maleh) tapi telah berjaya direalisasikan. Bila saya jumpa gambaq ni, maka saya pun join dan follow, maka bila saya follow, (sila ulang lagi perenggan berwarna sehingga puas hati..hihihi). Sekian, terima kasssssssssseyyyyyyyyyy"


Okeh kat bawah ni adalah gambaq ikhlas bertemakan "PERTEMPURAN". Semua kejadian, reaksi, keadaan adalah tidak seperti yang diharapkan di mana kami terpaksa akur dengan tidak mendapat sebarang hamper dan 'kebesaran' pihak lawan berbanding team kami yang kenek-kenek ni. Kejadian nampak gayanya di tepi pantai dan faktor kekalahan adalah disebabkan keadaan pepasirun yang nampaknya macam pemandian pasir pun ada.


 sebelum tergolek





mangsa keadaan bergelimpangan



Menurut info penganjur:

EXPIRY DATE :SEBULAN DARI SEKARANG


oh,maka dengan ini, aku mengtag:


cheriteratepiplangi
oreohitam
cikgucinta
thelittlesyudsays
ayangnaz


walaupun aku merana gilaaaa nak tag orang..huhu tapi
(rasa cam nak tag sekampung)

sekian makluman


13 comments:

oReO HitaM said...

Rasa panaih kena tag...

Oopss..Cikgu Cinta said...

byk pic candid tapi cikgu tak publish muke...huhuhuhuuh...so tak leh jaoin sob...sob..sob...

sueMUNCET said...

hebat nie main tarik tali..
ngee..

btw,thanks ye join contest sue..
gudluck dear.. ;)

::Mastura Zakaria:: said...

oreo hitam:hahaha..maila join sekaki....
cikgu:hehehhe...takut kena stalker ngan cikgu disiplin eh..hehehehhe
suemuncet: same2, saja nak meramaikan peserta..

Eza Ridzwan said...

gud luck dear..akak pon join!..miahahaha..

fatinz.efziey said...

sye juge ditaged??
huuhuuxx..bagaimanakah inie?
heee..join aje laa..
anywy!terimas akak!!

::Mastura Zakaria:: said...

sama2 adik..hihihi..letak gambo best2...

Ayangnaz said...

mastura,tq ya tag me..sayangggggg kamu

EB said...

Hehehe sampai tgolek² korang ek..
Btw Good luck...

::Mastura Zakaria:: said...

ayangnaz: same2
EB: hahaha...

sueMUNCET said...

suemuncet terjah lagi.. ;))

kalau nak tahu perkembangan contest nie,
sila la like page blog saya kat facebook..
kalau taknak pun takpe.. ;)

http://www.facebook.com/pages/suemuncetblogspotcom/215519141794452?sk=wall

Lulu caldina said...

gud luck dear...lulu nak join tapi takde gambar menarik..so, bagi peluang awak menanglah eh.. :p

::Mastura Zakaria:: said...

hehehheheh.Lulu:taktau la menang ke tak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails