nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, April 22, 2011

::SEGMEN BLOG REVIEW PAK CEK BIOLA::

Salam 1 Malaysia lagi....hehehhe..


Okeh,kali ni entry bergenre segmen lagi. Aku suka.aku suka(muka excited)



Aku memperkenalkan segmen review by Pak Cek Biola....wihhhhhhhhhheeeeeeeee.. macam nak anouncement hapa-hapa ja aku ni.First thing yang aku besa buat letak header, mari kita tengok........siapa yang kena....



Sapa nak cer join jugak, mai klik kat sini




Pokcik ni tanya aku warna yang aku suka, maka dengan ini aku memilih PUTIH...Putih gebu, putih salju, putih suci murni, putih clorox, putih breeze semua aku berkenan.Pasai apo?hooo...itu memang den tok berape tahu. Tapi den memangnyo suko putih.





Pastu soalan yang berbentuk subjektif tanpa jawapan ABC yang ditanya pokcik, kalau aku ada duit RM1 juta, apa 3 benda utama aku nak buat ngan duit tu?




1. Aku nak bayaq duit hutang PTPTN, bayaq duit berukbend aku, bayaq duit insurans aku cash sampai depa buat rayuan tak sanggup nak terima duit aku lagi.




2. Aku renovate umah, beli tanah, beli emas(emas mahai gak la ni), beli saham dan saham dan saham lagi, pastu aku bukak syarikat baru tapi taktau nak running bisnes apa lagi, Alah, susah sangat aku join venture ngan Syed Bukhari ka, okeh gak tu




3. Yang last ni, aku bagi kat mak aku ja la, bagi dia pegang sebab aku pening tengok angka banyak-banyak lam bank aku. Aku tak suka angka.




Orait, menurut ilmu hisab yang aku ada, pokcik akan menjalankan sesi penutupan rasmi beliau adalah:

EXPIRY DATE: 23 APRIL 2011
HARI : SABTU (esok)
JAM: LAGI SEMINIT SEBLOM KUI 12 TENGAH MALAM
(pembetulan: tuan rumah kata lagi sesaat seblom kul 12)


oh, aku lupa kena tag sorang(nasib sorang ja)




sekian untuk makluman.

6 comments:

Rozuan Ismail said...

TQ JOIN,EYH,BUKAN 1 MINIT SEBELUM TGH MALAM,SATU SAAT SEBELUM TENGAH MALAM

::Mastura Zakaria:: said...

oh, tersalah plak..jap nak betulkan..hihihi

= d = said...

thanks coz tag..
:)

atiey azha said...

hahaa . boleh pening ke ? hee ~

::Mastura Zakaria:: said...

=d= : same2 join...join...
atiey:hahahhaha...memang pening, taktau nak buat apa..haha

zaty said...

datang sini!jalanjalan..

p/s : thank you ya view blog zaty
happy blogging jugak :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails