nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, April 20, 2011

::SEGMEN BLOGGER BERSAMA PEMBAWA WACANA::

Okeh, sementara aku dok rilek-rilek ni kat ofis, ni semua sebab keja aku dah settle....hehhe..
Eh, baru aku perasan, lupa bagi salam.hahahah. Lupa sebab ke'excited'tan nak mengupload gambaq.hahahha. Ha, ni aku bagi salam full 'assalamualaikum' buat semua stalker-maker (cessssss, macam ada ja), yang tak stalker, pemblogger sekalian yang mana yang baca entry aku ni lah....


Tengah hari ni aku tak nampak banyak segmen plak, ada sebijik segment ni ja yang aku tertinjau, tu pun sebab aku tak rabun. Kali ni segmen berdialog oleh pembawa wacana



Ni aku letak bannernya. Buat sapa-sapa yang nak join mai klik sini ramai-ramai, bolehla memeriahkan industri errrrrrr....industri apa eh...boleh gamaknya aku kategorikan industri seni awam.hehehhehe.


Apa-apa pun sapa yang rajin tu pakat-pakatla buat dialog memasing okeh.
Good luck !




4 comments:

Pembawa_Wacana said...

ha ha ha....kenapa sampai conteng-conteng tu..... Thanx join....:)

::Mastura:Zakaria:: said...

haha..sama2..mau tak conteng, baru nak mengedit, keja pun sampai atas meja...huhuhu

Aidanatasya said...

salam mastura..

singgah cni.. membawa wacana hehehe :)

::Mastura Zakaria:: said...

hehhe..meh2..singgah..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails