nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, April 30, 2011

::JOM JOIN SEGMEN PS::

Salam 1 Malaysia.......and selamat bercuti di pagi sabtu yang (wah, syoknya cuti) indah ini..heeeeee =)






Macam besa aktibiti aku, lepas breakfast, buka lappy aku yang kiut nih, cari segmen....wahhhhhaaaaaa..... nampak pulak segmen by penulis senja ni. Apa lagi, join je la. Saja nak menyemakkan keadaan dan tambahkan kesesakan lalu lintas....hehehe








Wahhhh...dah tukaq baru ka header ni..hehee. Bila tengok header ni tetiba pulak aku rasa wah, bertuahnya aku bila berumah kat kampung ni. Syok o0o0o0...boleh tengok view yang macam kat atas ni. Tapi kalau kat rumah aku takdakla nampak view macam ni sebab terlindung ngan pokok-pokok. Dulu kalau aku nak tengok sunset, aku panjat pokok rambutan depan rumah.heheheh. Dulu la, la ni tak panjat dah. Jaga keayuan..wahahahaa.





Bila ditanya sebab apa la aku suka sangat join segmen-segmen macam ni, haaaaaa..ni soalan yang sokmo dah aku jawab, dan macam jawapan standard aku, aku nak tambahkan kawan-kawan blogger aku, tambahkan silent reader aku..hahahhaha. Macam aku tau-tau ja ada silent readers. Sudi-sudilah follow blog aku yang cerah ni.





Bagi aku, blog PS ni memang comey dah. Dengan view camtu, sejuk ja bijik mata aku. Takyah nak pi panjat pokok dah, boleh pi tengok view sunset kat laman PS pulak..heehheheheheh....So far, ok dah. nak masuk pun senang la jugak.........Okehla, bagi sapa yang nak tiru aku join, hahahahhaha mai klik sini.





Sapa yang takmau join tu, jangan la sambung tidoq.....Dah siang ni..muahaahaahah. Okeh, sebelum aku lupa menurut perintah tuan tanah, maklumat yang perlu disampaikan adalah:


EXPIRY DATE : 30 APRIL 2011
BERSAMAAN 26 JAMADIL AWAL 1432H
eh, harini laaa...apa lagi..cepat la..
JAM : 12 TENGAH HARI





sekian, untuk makluman.

2 comments:

waN Mohd Salim said...

terima kaseh ,, ambOiiiii come nyer .. kedip sikit ,, hehe

::Mastura Zakaria:: said...

hahahhaha...comey..comey...apa yang comey?hahahah..tetiba blur..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails