nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, April 20, 2011

::BILA TENGOK KERETA NI...AKU TAK PASTI PERASAAN AKU::

Salam 1 Malaysia buat semua blogger...... Amboiii....lamanya, tak masuk entry baru. Tersibuk seketika.muahahaha.. Tu la, bila komitmen keja melampaui batas seketika. Hehehehe, takpa, aku still ada masa gak nak bawak masuk entry baru untuk kalian... (ces.....macam la penting sangat) hihihihi.



So, harini sempatla aku mengupdate, cuma baru-baru ni aku kerap plak dok jumpa keta ni. Serius, aku tak rasa cuak lak bila keta ni bunyi ka hapa. Malah aku rasa 'wowwwwwwwwww'.hahah..gilak! Rasa cam nak pura-pura pengsan lak kalau keta ni lalu. Kot-kot ada chance nak naik....

Cer tengok keta apa?




haahahaha..kagum gila....aku rasa macam nak buat salah plak bila nampak keta depa ni kat highway, teringin gak nak dok dalam tu. Tengok pun dah gempak. Mesti laju dowwwwwwwwhhhhh..haha. Tapi, kalau aku berjaya naik keta ni, ada dak orang cop aku penjenayah? 


P/S :oh, tulongla bagi naik sekali....hehehhehe

2 comments:

Cik Cempaka said...

kete ni mmg stylo mylo pun...

Harap2 driver kat dalam pun stylo gak la..hihi

::Mastura:Zakaria:: said...

tu la..jangan langgar lari dah la.......hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails