nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, April 18, 2011

::SEGMEN:HANDPHONE KU::

hehhee..haritu aku terbaca segmen handphoneku
by chegu zubir
memang nak join
tapi memandangkan line tenet
beruk bend aku lembap cam siput

aku nak upload gambaq pun berejam.
hehehhe...tadi tengok-tengok..aik
sempat lagi nak join....

 sapa rasa banyak henfon dan nak bagi no kat aku
hahah...layan ja la..
ingat iklan AXE ka?hahah

maila kita join
saja memeriahkan majlis


ha........sapa kenai..sapa kenai
aku ada dua enfon ni.
sebijik nokia N70
sebijik sony ericsson F305


yang nokia tu aku guna untuk maxis
dan yang sony tu aku pakai no celcom
aku ni kalau dah beli nombor, aku sayang nak buang
jadi aku terbeli celcom masa aku study dulu...
dah celcom buat offer... aku ni pantang sket jumpa offer
hahahaha..aku rembat ja la...


dah beli tu, aku taktau pulak nak guna kat mana
asyik dok berganti ngan si nokia tu dua no aku..
last2 aku decide beli sebijik lagi..


aku beli sony tu kat dari sepupu aku.tah mana la dia rompak..hahah
tapi tu gaming phone.yang aku excited sangat
bila nak main bowling dalam game tu..
mesti kena gerakkan fon tu macam nak baling bowling betui-betui
hahahah..cam orang gila nak baling nfon ja kalau aku layan game..hahahahha


tapi asai aku balik keja ja mesti anak sedara aku kebas phone tu
sebab phone mmg banyak software games...
bagi ja la..jangan lempaq phone aku sudah...
hehehhehe...

5 comments:

Chegu Zubir said...

pergh...2 hp lagi tuh..hehehhehe

jom baca update entry segmen
Blogger dan Handphone....

tq cz join

Ujang9897 said...

byk hp ek..=0

::Mastura:Zakaria:: said...

chegu : sama2...susah nak ganti2 simkad, beli sebijik lagi...
ujang : dua ja...hehe

✿ MIZZ NIA AYSRUQ™ ヅ ✿ said...

singgah dari blog cz =)

::Mastura:Zakaria:: said...

sila..sila...jangan malu2..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails