nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, April 26, 2011

:: JOM TEKA LAGU BERSAMA DEYNA83 ::

Salam 1 Malaysia lagi....




Petang yang keboringan ni, aku decided nak join teka lagu...hehehhehehe..Ngada ja aku. padahal keja tak siapkan lagi ni. Hegeh ja nak masuk.hahahhaha
Lagu : Kau tetap dalam anganku/Azie....





Sapa yang rasa nak join mai klik sini. sapa yang boring tahap dewa macam aku boleyla join.



Aku tag cute mum dan jugak  eja. Yang tu ja yang bertuah setakat ni..hehehhee

2 comments:

deyna said...

tahniah..boleh bagi alamat dan no.fon dan send ke pensil70@gmail.com

::Mastura Zakaria:: said...

mlm ni sy bagi..skrg ni ada kat ofis..hehehhe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails