nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, April 29, 2011

::SAPA PUNYA MOTOR NI?::

Salam 1 Malaysia and god morning guysssssssssssssss(excited terrrlajak)..




Memandangkan semalam aku terrrrrrrrrramatla kesakitan ke'kepala'an yang teramat sangat. Semalam  kalau ada kol pun memang aku tak terlayan. Sebab aku kalau dah sakit kepala, memang percentage mood aku menurun sket..huhuhuh. Tapi kalau dah kena activefast, memang lega gila.





Semalam sempat la jugak, aku jalan kat luaq, dahla takdan nak update entri. Sabo je la. Okeh, dah aku jalan-jalan ni aku jumpa laaaaa satu motor yang jarang dijumpai pada saat dan ketika ini. Memandangkan la ni cuaca pun susah nak predict. Sat ujan, sat tak. So, aku rasa ni salah satu idea yang agak patut dikagumi (sambil gelak kecik ja).









Hehe.Kreatif dak? Siap ada payung panjang tu,heheheh...Tersentuh jugak la aku,hehehehhe.Ye lah, moto tak berbumbungkan. Susah jugak kalau hujan, kena berlindung bawah jambatan ja. Takpelah, tapi sep minyak oooo.





Sekian, untuk makluman.

12 comments:

Eza Ridzwan said...

sgt kreatif pemilik motor nie...kagum!

Aina said...

Salam kenal,

terjah dari blong bangku kosong:)

Tips untuk or malas bersenam tp nak kurus

Tips nak cepat kurus

shams said...

pernah g exam dalam ujan lebat..
naik mto pakai payung..
sekali kena saman la pulak..
ape la pakcik yang saman tu..
tak consider tul..

::Mastura Zakaria:: said...

kak eza: payung panjang ni besar sket..hehhehe

aina:nanti sy terjah...

shams: bahaya la macamtu..hehehhe..

lorze7 said...

haha...

obatpenyakit said...

mantep tuh,,,ide yang cemerlang hehheee

Hanif said...

sediakan payung sebelum hujan..huhuhuhuh

::Mastura Zakaria:: said...

obatpenyakit:hehheehhe
hanif:ha..pepatah tu sesuai...

admin said...

bawak motor sambil berpayung membahayakan diri sendiri dan orang lain...payung tu lembik je bawak 20 kilo sejam pun merbahaya....

ahmad said...

payung skrang dah canggih
masuk kocek pun boleh

::Mastura Zakaria:: said...

payung tu memang tak selamat laaaaa pakai time bawak motor..memang bahaya.

nida-razak said...

waa..mmg kreatif.. =)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails