nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, April 17, 2011

::JOM JOIN BLOGLIST BERSAMA TEROMPAH CARING::

Sekembalinya aku ke rumah...
hehehhe...terus aktiviti pertama aku
on laptop tengok blog...
walaupun beruk bend aku ni
lembap ala-ala siput barbie speed dia
tapi aku terus bersabaq dan bawak bertenang
selagi yang boleh..hehehe

okeh, memandangkan aku ni memang peserta yang suka menjoin contest orang
sebab aku sendiri tak gamak nak buat contest
so kat sini aku nak ajak semua penggiat seni(???)
alam maya ni...
sama-sama la kita memeriah kan dan menyemakkan contest 
by terompah caring

sat aku letak banner dia:
(atas nasihat penaja)

sapa-sapa yang mahu melibatkan diri secara aktif
dalam sumbangan memberi sokongan moral dan padunya
silalah klik sini

okeh apa yang menariknya, terompah caring ni memang caring la kot
aku suka orang yang caring- caring ni..hahahah
lagi satu header dia ada "in the house"
aku memang comfirm terompah ni spesies hak mahai punya..
kalau terompah yang besa tu, 
dulu tok aku letak kat depan pintu ja.

aku pulak tak pernah nak pakai terompah ni
yang aku besa pakai pun terompah gergasi
yang panjang-panjang tu 
boleh nek ramai-ramai.
yang tu baru caring la kot..hahaha

dari mana aku dapat tau pasai terompah ni..
alaaaaaa.. kalau dah ada orang join
mestilaaaaa aku tau dari depa
apa pun encik terompah,
all the best for you
dan selamat kenal-mengenal

aku dengan rasminya menjoin..hehehhe

4 comments:

not irene said...

melawat awak geng bloglist terompah caring

jemput ke blog saya. saya tak popular tapi saya follow jugak awak

memyselfandnotirene

::Mastura:Zakaria:: said...

ooo ni ke link irine..kat follower tu xda link irine td..eh, irine ke not irine ni...konfius...

linziana said...

hi gojes me tinggalkan jejak kat sini ;)

elmiesya said...

nak tumpang rehat jap, letih tau jalan2 dari geng bloglist terompah caring. meh lah bertandang ke rumah saya plak..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails