nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, April 23, 2011

::BEN ASHAARI CARI BLOGLAH!::

Salam 1 Malaysia dan selamat tengah hari,



Okeh di waktu aku yang senggang ni, aku terusharla abg BA buat segmen lagi..wihhhhhhhhiiiiiiii..nak join..nak join. Sapa yang nak join sila klik sini, yang takmo join lepas tu nak join pulak sila klik sini lagi, dan yang betui-betui takmo join, pastu ubah fikiran lagi, sila klik sini pulak, dan yang mana takmo join jugak, dok diam-diam na....






Okeh, sebelum wujudnya blog yang tah hapa-hap je ni, pada dahulu kala saya telah diracun oleh sekumpulan kawan-kawan yang suruh saya buat blog. Walaupun taktau sangat blog tu apa benda.(Dianggap perenggan pertama)




(Perenggan kedua)
Kawan kepada kawan kepada kawan saya pun suka sangat tag saya suruh join contest, segmen. Padahal saya sendiri taktau segmen tu menatang apa.hahaha




(Perenggan ketiga)
Saya selalu tengok blog yang ribu-riban followernya, macam blog abg Ben ni, cik epal, cik yuyu, pendek kata learn from the basic(wah...speaking!hahaha)




Lagi satu sumber inspirasi adalah blogger yang suka bagi tips(bukan duit), yang suka sharing, dan yang suka hadap laptop sampaikan mempengaruhi saya untuk hadap laptop jugak sampai kadang-kadang teringat "eh, aku tak makan nasik lagi la" ataupun ada sorang kawan ajak pi ronda pun saya bagi alasan "saya sibuk, takkan saya lagi"hahahhahaha

28 comments:

solo molo said...

singgah dari segmen Abg Ben...
selamat berblogging !!!~


http://solomolo.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

~C-K-K~ said...

Blogwalking kat sini... dtg dri blog ben ashaari... selamat berblogging...^^

http://jomkongsistory.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

Shaherah said...

hye hye..
Assalamualaikum.. ^_^
Salam perkenalan..

Kalau free, singgah lar blog shera..
http://laluan-kehidupanku.blogspot.com/

el-janna said...

huhu awat~~~~~~~~~ gud luck k!

cik yuz said...

salam kenal =)

happy blogging ya...

::Mastura Zakaria:: said...

salam perkenalan semua..

nadiemsharmz said...

salam....
golek2 dari segmen incik beng!
hepi blogging!!!....

osHin said...

singgah dari blog ben :)

fuuyooh said...

salam kenal.. n follow.. dtg dari blog abg ben..hehehe
Gula-gula benci dengan aku

Pembawa_Wacana said...

Singgah lagi ke sini....:)

::Mastura Zakaria:: said...

terima kasih sebab singgah....

fashah84 said...

salam ziarah dr blog abg ketul...

semoga terus berjaya dalam dunia blog..:-)

::Mastura Zakaria:: said...

fashah:terima kasih...semoga ilmu yang ada dapat dikongsi bersama..

NiSha said...

bestkan kalau kawan kita berblog..

salam santai dari blog abg ben..

singgah dan follow..
http://heandsheloves.blogspot.com/

mas saari said...

salam singgah n follow sini!

Mas datang nak intai2 siapakah sumber inspirasi anda dalam berblog..

::Mastura Zakaria:: said...

time kasih follow..nama pun dua2 mas..hehehe

mahizan maira said...

missweet singgah sini..^_^

mahizan maira said...

missweet singgah sini.:)

mahizan maira said...

missweet singgah sini..:)

Syuxer said...

singgah dari segmen ben ashaari(segmen awok blogger baru yer) aka ben ashaari cari blog lah..

singgah dan follow u..salam perkenalan ye..:)

http://syuxermelankolia.blogspot.com/2011/04/ben-ashaari-cari-blog-lah.html

lieya_idlia2307 said...

tq mastura sudi jenguk blog saya..hope lepas nie kita ble kongsi banyak lagi ilmu dalam berblogging erk....

::Mastura Zakaria:: said...

insyaallah..=)

Pemuda Haparan said...

singgh dr blog abg ben..nice info..huhu..=D

udin said...

hye.. BL singgah sini meriahkan dunia blog.. hehehe.. ;)

mizzkechique said...

salam ziarah dari blog Mr.Ben... salam kenal yer.. =)

to'wan said...

singgah kembali.. salam perkenalan..

http://abuhanif186.blogspot.com/2011/04/sengal-dalam-alim-gitu.html

Mia Sara Najwa said...

thx singgah my blog ! :))

Lulu caldina said...

Lulu datang up trafik blog ni..lawa blog..*wink

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails