nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, April 25, 2011

::YAYA AZURA 1st GIVEAWAY::

Salam 1 Malaysia...good morning.............




Sebelum aku mengupdate lagi,(padahal baru ja update)haha. Ni aku nak war-warkan setelah ditag oleh kak eza untuk join satu giveaway.Sapa yang nak joinngan aku sekali bolehla jugak mai try test klik sini.  Buat sesapa yang rasa tak berapa nak sibuk tu, mai la memeriahkan keadaan.hehehhehe







Kat atas tu, aku letakkan banner tuan penganjur, sapa yang rasa nak join lagi pi klik kat atas tu, kalau maleh nak klik kat situ, ni aku bagi link lagi klik sini lagi.(berapa kali dah promote ni..hahahha)


Alamak! kena tag pulak. Takpa, aku tag ja yang mana yang aku tertag:



5 comments:

Eza Ridzwan said...

gud luck dear..

::Mastura Zakaria:: said...

gud luck utk akak jugak...

cik sakura said...

good luck ye..

ilanilyana said...

mas thanks tag i GA ni, i join ni ;)

YAYA AZURA said...

tq sudi join .. gud luck ...:-)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails