nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, May 16, 2011

::AKU BUKAN JIWA PINK::

Assalamualaikum sahabat bloggers.....






Bila bercakap tentang pink, mesti pompuan..bila girls ja = mesti pink. Agaknya dah sinonim kot ea.... Tapi bagi aku, pink-pink ni aku memang errrrrrkkssssss...geli..hahaha





Bukannya maksud aku, aku tak boleh tengok kaler pink. Boleh tu boleh, cuma aku tak seobses orang lain. Baju aku pun ada jugak yang pink tapi hanya dalam 10% saja kriteria dia...Hahhaha...kalau banyak sangat pink memang aku tak suka.





Cuba tengok gambaq kat bawah ni, [klik untuk clean and clearkan]




 















Bagi sesapa yang minat pink suka la kot, tapi bagi aku errrrrrr...errrrrrr..takmaula sampai semua harta benda aku kaler pink....Tak sanggup nak guna..hihihi. Sebab tu aku cakap aku bukan jiwa pink....Cuma ada jugak la certain barang aku yang kaler pink tapi bukan soft pink tu la. Dark pink aku boleh terima lagi. Tapi kalau pink yang lembut-lembut, aku tak minat.hihi






P/S : Ada ka dari luaq sampai dalam umah semua pink belaka?opppsss..aku susah nak terima..hihihi

7 comments:

Cik Ezy said...

dulu saye pon xsuke pink..
skrg dh suke pulak..
haha

miss Fyqa said...

yer , same lah, xsuke kalau sume2 pun nak kaler pink :)
sikit2 okaylah ..eheh

yuhanis said...

heheheheh...tu la...xsmua jiwa same kan....mcm anis mmg ske kale pink...n everything nk kale pink klo blh...xpink pun putih....hee sumtime klo npk brg kale pink even anis xperlukannye tp anis nk jgk bli..knon tmbh koleksi pink! haha xpe2...msg2 de citarasa msg2 kan....tp blog anis kale pink.,...jgn plak xnk singgah ye...;)

::Mastura Zakaria:: said...

cik ezy:dulu blh je sy pakai baju pink...sekarang dah tak boleh...


miss fyqa: samelah kite,,hihi=)

anis:hahaha..singgah blog org takpe..tp jgn pink sgt dahla...takleh singgah lame2..hihi

Akulah Pak Lan said...

Abes minat warna apa la? Biru?

cayob said...

Time Blog Walking

Waaaa..pink...ooo tidak!!! hehe...btul tu, kalau pink tu sikit2 ok lah....ini kalau semua pink...mana nak letak warna lain kan.....heheh


Kalau sudi kunjung2 sya di blog yang tak seberapa ini.........
http://cayob.blogspot.com/

::Mastura Zakaria:: said...

Paklan: putih....

cayob:sy singgah segera..hihi

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails