nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, May 15, 2011

::BLOGLIST ITIK KUNING::

Salam 1 Malaysia untuk blogger yang sempat singgah baca entry aku malam ni..





Mood entri : nak join segmen blogger...




Okeh sepertimana mood aku malam ni yang nak mensupport blogger lain, aku nak join bloglist itik kuning. Sapa yang rasa nak join jugak menghangatkan keaddan silalah ramai-ramai kome klik header kat bawah ni ye..nanti aku hantaq hangpa kat blog itik kuning nih...









Aku adalah dalam kategori A. Nak tengok jugak apanya kategori yang ada..haaaaa...pi lkik header atas tu na. Nanti hangpa taula apa yang aku cakap pasai kategori ni....







Haaaaaaaaa..ni gambaq yang aku selalu tengok masa aku kecik..hihihi...
Kat sini aku tag : Geng Penang, hahaha..Nama beliau farid ahmad...saja aku tag...sebab maybe jiran aku kot ni.








sekian, untuk makluman.


4 comments:

Farid Ahmad™ said...

hehe nice :D tq for tagging ;)

::Mastura Zakaria:: said...

hehe..sama2 =)

NadiRah said...

thanks sudi join..
big bird.. ^^

::Mastura Zakaria:: said...

sama2 nad..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails