nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, May 30, 2011

::SEGMEN BUDAK COMOT REVIEW JANGAN TAK REVIEW::

Assalamualaikum bloggers....





Petang ni aku saja nak update lagi entri..hihihi. Sebab aku nak join segmen review by blog chomot. Thanks ye sebab invitation untuk mereview blog...hihihihi...Sapa nak join jugak meh la view beramai-ramai... klik header kat bawah ni okeh..









Meh teman aku review beramai-ramai. Bagi aku la, ni pendapat ja tau, kalau dah pendapat tu mesti tak semua sama dengan orang kan, so apa yang aku tengok la blog melin ni dah ok, ringan la kot sebab laju ja loading dan tak berat mana pun. Beruk band aku senang loading..hihihii, kemas ja dan so far ok. Errr melin meh kutuk blog ni pulak..hahahhaha. Yang tu ja kot...





p/s : sempat ka aku tergolong dalam sepuluh orang ni....?






sekian, untuk makluman.

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails