nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, May 8, 2011

::SESI PROMOTE BLOG - 1st BATCH::

Assalamualaikum semua....






Mengupdate lagi aku harini..hehehhe.Okeh, semalam aku jadi sedikit baik hati sebab tak boleh tidoq..hahahah. So, aku dengan excitednya buat sesi nak promote blog followers aku. Apa? Taktau pun? Laaaa..ya ka?hihi. takpa, aku still tak tutup lagi sesi ni. Bagi sapa yang nak join lagi mai klik sini untuk tinggalkan link entry hangpa.






Okeh, buat first batch ni, aku nak promote 3 blog dulu, tapi ada sambungan lagi lepas ni.Depa ni memang sah-sah la followers aku. Kalau tak aku tak promote la. Bagi sapa yang nak melawat depa bertiga, boleh la klik kat bawah header depa tu. Boleh suaikenal buat blogwalking. Boleh jadi followers jugak....




Selain tu jugak banyak info yang ada bila kita melawat blog depa ni. Mari terjah.






 ni blog bahiyah. klik header beliau untuk melawat








klik header ini untuk melawat zuhairi. Nampak kat header dia ada DIGI woww award tu. Yang mana rajin pi la tulung undi beliau. Undi adalah rahsia.hehe.













Klik header untuk melawat chegu zubir. Chegu Zubir ada 2 blog. Jadi dua blog kat atas ni yang ada awan dan Bicara Kata Cinta ni adalah blog beliau. Banyak new story dan info bila terjah kat blog Chegu ni. Tak percaya? pi la tengok sendiri.Okeh 3 dulu ye, 3 lagi coming soon.....





Sapa yang nak aku promote blog, mai klik sini
Bersambung nanti....

6 comments:

Chegu Zubir said...

TQ YER...hehehheehe

Chegu Zubir said...

TQ YER...hehehheehe

::Mastura Zakaria:: said...

sama-sama cikgu....

bahiyahaziz ; said...

tq kak..

Chegu Zubir said...

anda telah dipromote

tq join my segment
klik
Ucapan blogger buat IBU

ZF said...

terima kasih yer...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails