nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, May 18, 2011

::ADA YANG NAK MINTAK AKU TOLONG PROMOTEKAN BLOG LAGI??::

Assalamualaikum bloggers....




Entry sebelum aku mengundurkan diri waktu maghrib..hihi




Bawak-bawak mengucap laaaaa dah maghrib ni.....hihi Okeh, panggilan lagi bagi mereka yang nak aku promotekan blog mereka...sila klik sini ye. Untuk gi tengok syarat-syarat penyertaan.....Jangan lupa header kat bawah ni...







 dan jangan lupa tinggalkan link entri anda ye..jangan tinggal link url blog. supaya senang aku nak terjah....






sekian, untuk makluman.

1 comment:

rebecca melessa said...

cikgu...nnti tolong promotekan saya kat billboard tepi jalan 1, kat tb 3 3 kali, surat kabo harakah fornt page and dalam radio era sekali pon cukup.

ok.tengs cikgu.lalalala

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails