nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, May 1, 2011

::SEGMEN>CITA-CITA AKU MASA KECIL::

Salam 1 Malaysia dan hai yu olllllllllllsssssssss.hahaha
(terexcited lor plak......)






Hahahha..terbaek.....Okeh, bagi menghiburkan hati di kala petang ahad ni, aku dengan sukacitanya melibatkan diri lagi dalam perihal-perihal segmen nih....hehehhe.Ohhh. Seblom tu aku nak ucapkan HAPPY BIRTHDAY untuk kak aku yang sedang bersibuk di kampung beliau...kalaulaaa dia baca entry aku ni..hehehe. Dan untuk blogger yang dah keja "HAPPY LABOUR DAY"





Okeh, tajuk segmen ni memang agak mengusik jiwa sket... CITA-CITA AKU MASA KECIL. hohhh,  emosi sat..Okeh ni kat bawah aku letak header tuan penganjur dulu. Sapa yang rasa nak buat story telling, haaaa... apa lagi, maila KLIK SINI.










Masa aku sekolah rendah, aku dimomok-momokkan dengan kredibiliti seorang doktor. Maka aku pun syok sangatla nak jadi doktor. Tah bidang mana pun aku taktaula, tapi minat sangat la nak jadi doktor.





Sebab aku suka kot tengok cite dokter-dokter kat tv tu.....hahahah. disebabkan aku tak buleh nak ketchup sangat subjek sains, dah aku switch pulak nak jadi polis. Sebab dulu kan ada banyak cite polis kat tv. 






Pastu makin besaq ni, pengaruh tv dah berkurang, cuma memang tak tersampai la cita-cita aku tu, tapi at least aku suka sebab aku dah boleh tanggung parents aku, bila aku dah keja.





Moral of the story: Bila aku di bawah pengaruh tv, cita-cita aku berubah mengikut emosi.hahaha, secara kesimpulannya aku memang lalang!haha. Tapi la ni aku ikut resmi padi dah.





Mengikut budi bicara pihak penganjur:


EXPIRY DATE : 2 MEI 2011
JAM : 12 TENGAH HARI




apa lagi...mai la join....


sekian, untuk makluman.



6 comments:

mcm ni lah said...

ooo mcm tu citer nyer

::Mastura Zakaria:: said...

hihi...

Shaherah said...

hahahha shera pun pendirian tak tetap.. ske ikut2 ckp org.. orang kata A.. Shera buat pun A.. Eheee.. ^_^

tp pape pun thanks ea join.. hargai sgt2.. thanks ea ^_^

Nurul Afifah said...

pengaruh tv ni bahaya nih..nasib baik xbuat citer nak jd PM..kalau x sume nak jadi PM..

SHM said...

mmg mse kecik2 dlu cira2 slalu berubah..
dah 2 sekarang jadik ap?

::Mastura Zakaria:: said...

shaherah: same2..bantu membantu amalan kita..

PM:hehehehhe..x suka politik pulak..


SHM: sekarang tak kena langsung dengan cita.....keja yang langsung tak terlintas..hehehe

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails