nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, May 11, 2011

::SESI PROMOTE BLOG - 6th BATCH::

Assalamualaikum semuaaaaaaaa...hihi






Pagi ni aku akan buat sambungan sesi promote followers aku batch yang ke-6.Wahhhhhh...sat ja kan?tup-tup dah sampai group 6 dah.




Tapi masyaallah.........seksa gila nak update semalam. Line lembap gilossssssssss....pagi ni ja rasa dan nak update. Tapi aku meneruskan jugak keja part-time aku promote blog..hehehehe.terharu dak? Buat pagi yang berbahagia ni aku update lagi 3.






Okeh, kali ni aku promote lagi tiga followers aku. Buat sesapa yang rasa nak suruh aku tolong promote dan nak cari kawan-kawan baru mai klik sini. Buat sapa yang berblogwaking kat blog kawan-kawan lain...haaaaaaaaaa.. meh klik kat sini.





Header yang first ni..haaaaaaaa...memperkenalkan...taraaaaaaaaaaaaaa....owner ni ada dua blog..dan merupakan anak kepada Encik Yusni..haaaaaa...[aku tak kenai En. Yusni] tapi aku kenai anak dia ni...hehehhehe.So aku letak dua2 header beliau nih ye.Sila klik header beliau ni untuk buat lawatan...














Okeh yang kedua ni pulak, blog Qaseh Saifudin. Sapa yang suka hello kitty boleh klik header kat bawah ni. Best jugak blog qaseh  ni. Macam-macam cerita ada. Sapa nak terjah boleh klik header beliau nih ye.








Yang ketiga kat bawah ni pulak, blog Farahin. Blogger yang kiut ni dari Ampang....?Kenai tak? Apa? tak kenai eh..ha...oleh itu, sapa yang nak berkenalan boleh klik header dia kat bawah ni okeh...








Haaa.........ada lagi sambungan promosi followers aku lepas ni. Sapa-sapa yang nak join lagi untuk aku promote blog hangpa....meh klik sini. Nanti aku tolong promote blog hangpa kat blog aku ni..best kan? apa lagi...mai la join....Tunggu sambungan dia lagi...






sekian, untuk makluman.



7 comments:

OreO HitaM said...

Masih rajin mcm biasa

MISS QASEH SAIFUDIN said...

terimaqaseh..=)

ahmad said...

akak macam mana nak buat banner atas tu

ahmad said...

akak macam mana nak buat banner atas tu

❤✿krOnic a.k.a dayah✿❤ said...

diri ku sudah di pOmOt... tQ...
miss Qaseh... i fOlLow u~~ :)

Farahin Ahmad said...

thanks kak mastura.

:)

::Mastura Zakaria:: said...

sama2 semua...

ahmad:akak guna photoshop je dik...edit gune photoshop

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails