nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, May 7, 2011

::KENAPA PERLU UPDATE STATUS 'PERANG' LAKI BINI DAN STATUS LOYA KAT FB??::

Assalamualaikum............






Hai everybody....hehehhe. dalam aku dok update status aku kat FB. Aku selalu tengok budak-budak ni suka sangat laaaaa update yang bagi aku agak meloyakan......Aku pahamla tengah bercinta..tapi tak agak-agak la.... perlukaaaa 5 minit sekali update status rindu kat FB?aiyakkkk.....geli sehhhhhhh...nak muntah. Baru gf/bf.. Agak-agak la....






Kat bawah ni status aku yang aku update tadi kat FB..heheheh...Saja nak peringatkan puak kurang matang sket supaya jangan update status 'sengai' kat FB. Amacam??Garang tak aku,hahahha..buat semak wall home aku ja.










Tu baru gf ngan bf. Tak kawen lagi. Yang kawen pulak...buat hal jugak. Gadoh laki bini....pastu pakat-pakat update dalam FB. Ya Allahhhhhhhh, hangpa serius buat orang lain pandang rendah kat hangpa. Merajuk sebab tak beli  sambal belacan pun perlu ka nak update dalam FB?aiyaaaaaa...macam budak tak matang ja. Dah kawen patut jadi lagi matang.





Lawakla...perlu diingatkan jugak kadang-kadang ada pasangan yang berpisah sebab hanya kerana status kat FB ja.....so berpada-padalah kalau nak update status pun.Pada laki bini yang jadikan FB ni sebagai medan perang, elakkan lahhh....Banyak lagi solution yang ada. Aku sentiasa doakan kawan-kawan aku. Peace...









sekian, untuk makluman.



11 comments:

bahiyahaziz ; said...

dasyat uh..bgos la awak update status cmtu..bia dowg tersdar skit

Cik Ezy said...

haaa 2la..
sllu gak tgok status2 yg meloyakn ni..
haha..
nk expose sgt boipren ngn gepren dorg..
haha

::Mastura Zakaria:: said...

bahiyah : ada je kes cerai melibatkan salah guna fb...


cik ezy: tu bru bf gf..belum tentu laki bini lagi....

Fyqa said...

umanggaihhh

adib syazwan said...

ish3...tu la...zaman skunk...suka sangat bukak pekung di dada..(cewah)

eddy said...

kasi hide je dowang dr RSS.... hahaha.... :p

BTW.... still using microsoft XP aaaa..... aiyoo....security exploit....

::Mastura Zakaria:: said...

hihihi.. tu la nak hide je rasa...

LuN@_aiDi said...

Salam kenal, bw dr blog pembawa wacana neh.. baca entri mas lawak ler, mmg skng cket2 semua nk update kt fb, ntahaperaperntah.. seb baek mas wat status cm2, harap2 depa sedaq.. btw sy folo blog mas.. nice blog k.. feel free jom jln2 ke blog sy yea..

http://kisahkami83.blogspot.com

::Mastura Zakaria:: said...

nanti sy terjah....hehe...

FasiHaH SupiaN said...

ni la masalahnye....menggunakan kemudahan dgn salah....

yahaya said...

mcm mcm hal sekarang..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails