nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, May 24, 2011

::SEGMEN DRAMA KREATIF BLOGGER BERSAMA BEN ASHAARI::

Assalamualaikum bloggers.....




Harini baru aku sempat join segmen Encek Ben ni. Kelmarin, takdan. sebab tutup pukul 2 ja...memang takdan la nak join segmen segala.Keja berlungguk. Harini ada chance sebelum ada keja apa-apa..hahahha










Sapa nak join segmen, silalah terjah header kat atas tu..hihihi. Aku nak jadi Captain Jack Sparrow. muahaha.. Perasan gilossss.....sebab kadang-kadang jack sparrow dengan aku ni ada 'kimia'.hahaha..ya ya an ja.... Aku suka dia sebab macam gila-gila sket....





p/s : Ambikla saya, jadi background pun takpa..muaahahahahaa





sekian, untuk makluman.

5 comments:

akutetapaku.com said...

gud luck

http://akutetapaku85.blogspot.com/

Taufiq Arifin a.k.a. Topimagine said...

gud luck k :)

fRaMe+LenSeS said...

Aiii.. Nadh baru selesaikan cita Pirate + Nur kasih. Kamu salah satu wataknya. Nt jemput la baca ya,. kalau rajin la.. :D

Nadh buat Pirates + Nur Kasih The Movie

OnE_nIeZuKa said...

hye..
anda terpilih dalam watak cerita PIRATES OF CARRIBEAN(version oneniezuka)..

http://oneniezuka.blogspot.com/2011/05/segmen-filem-kreatif-aku-bersama-ben.html

Areliff said...

Mintak kebenaran gune name ye hik3 sekian..:)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails