nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, May 7, 2011

::WACANA PENGENALAN BERSAMA BRO WACANA::

Salam hari ahad harinih.....




Setelah berpeluh-peluh berkebun kat luaq tadi, baru la lani boleh update entri sulung aku untuk hari ni...hehehehe.Semalam tak buleh nak lena sangat. Taktaula pasaipa..Bangun pagi tadi, ada stamina nak pi kemas laman rumah. Rumput dah banyak..Tolong mak aku clearkan sket rumput...Hehehe tu lah, alasan aku untuk update lambat harini.hehe.






Orait...(perkataan baru selain...okeh)hihi...hari ni aku nak mensupport lagi Bro Wacana ni. dengan membabitkan diri aku dalam wacana beliau....wacana tu a.k.a segmen jugak la. Ni nama baru.hehehe.Betui kan bro?Nak tau macam mana nak join???Haaaaa..good question. Mai klik sini. Sapa yang tak kenai bro wacana sila perati banner kat bawah ni...










Haaaaa..tu lah header beliau.Sapa nak join wacana ni silalah bawak kawan sekampung pi terjah situ ye. okeh, dah nama pun wacana pengenalan mesti la aku kena ice-breaking kan aku ni..muahahahahha...segan pulak...





Sepertimana nama blog aku ni, yang tu jugak la nama betul aku. Aku start blogging tahun 2009. Tapi start bulan lepas baru aktif sket. Sebabnya sebelum ni banyak sebab jugak la blog aku ni bersawang.Kadang-kadang passion nak menulih tu tak berapa nak ada. Kadang- kadang ja baru aku nak update.






Tapi la ni, passion nak menaip tu dah mai. Memang hari-hari la aku menaip. Kalau tak masuk blog sehari memang tak sah la. Sampai kan cuti pun aku tak ke mana, dok rumah ngan blog aku ja, pi blogwalking kat blog orang lain. hihihihi.....






Semua entri aku ni, memang apa yang aku rasa aku nak tulih, yang mana kalau ada yang perasan entri aku berupa entri serius dan menggunakan ayat skema, tu adalah aku publish notes orang atas kebenaran. Sebab aku ni memang tak reti nak buat ayat-ayat serius.






Errrr...apa lagi eh aku nak cerita?emmm aku ni anak no 2 dari dua beradik ja..hehehhehe...Adik beradik tak ramai pun. Tapi aku memang suka status aku sebagai anak bongsu.hehehhe.Besa la anak bongsu...Kemanjaan ngan family tu berlebih-lebihan la pulak. Manja tu bukan gedik tau.hahahha.Sebab aku memang bukan jenis gedik....hahahhaha. Okehla yang tu ja kot. Sapa yang nak kenai aku lagi, mai la jangan la malu-malu. Aku bukan resaksa.haha..Chillllllllllllllll..





Menurut Bro Wacana ni, Tarikh rasmi penutupan wacana beliau ni dah ditetapkan pada :




EXPIRY DATE : Lapan haribulan lima tahun dua ribu sebelas
BERSAMAAN : hari ahad tu esok la.....
KALENDAR ISLAM : Empat Jamadilakhir empat belas tiga puluh dua hijrah






sekian, untuk makluman.

7 comments:

anismelon said...

salam perkenalan..singgah dari blog bro wacana..:)

*anis na ajak join nie..jom singgah and join...

http://anismelon.blogspot.com/2011/05/jom-jiwang-sekejap.html

::Mastura Zakaria:: said...

jap..nak pi terjah,

en solo said...

berblogwalking dr blog Bro Wacanaku...
selamat berblog...
senyum selalu ok [^_^]



http://solomolo.blogspot.com/

::Mastura Zakaria:: said...

senyum itu satu sedekah..hihi

mcm ni lah said...

wahhh bagus tu saye suka dan saya terus follow :)

mad khaz said...

owh.. i see :)

salam perkenalan =D

looking forward to next update ;)

Srikandi Bonda said...

Blogwalking dan follow dari blog bro wacana. Salam perkenalan.. ^_^


http://diarihatimuslimah.blogspot.com

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails