nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, May 23, 2011

::BILA ORANG PELUK AWEK, KITA KENA BE 'PROFESSIONAL'::

Assalamualaikum and selamat pagi bloggers....







Ape khabor pagi nih? Harap-harap semua sihat la hendaknya. Tengok entri panas aku pagi, hapa benda yang aku update pulak pagi ni. Bukan apa tadi dok cerita pasai mentor dengan kawan aku. hehehehe, saja la aku memang agak TV3 memang propa lebih, cakap ja nak ambik 2 finalist, tengok-tengok ambik 3 jugak. hahahhaha, aku dapat agak dah.




Okeh berbalik pada tajuk kat atas...tetiba pulak kepala aku flashback teringat rancangan FBI. Alaaaaa, yang faizal ismail tu....ada artis jemputan, azad jasmin dengan eira shazira....








Dia ni memang mamu penang ni..haahhahaha tengok muka pun kenai dah. Yang aku paling lawak statement dia bagi kat FBI. Ada soalan FBI tanya "hang tak rasa apa-apa ka ada pelakon lain dok peluk awek hang?"




Dia jawab " biaq pi la, kita kena professional la, dah keja macam tu. Pastu ada 1 scene, saya suruh laki tu peluk eira rapat sket sebab nak suruh hayati watak....." hahahhahahha. Aku rasa lawak gila statement dia. Mustahil laaaaaa ada manusia yang suka tengok aksi macam tu kan...hihhi,,tapi takpa la dah hang jawab macam tu. Tapi jangan hang pi punggai kepala orang dengan lesung batu pulak nanti dah la....hahahhah...





Tapi standard la kot kan, artis memang jawapan nak backup ja....kalau blh baca hati dia...mau berapi gila..hahahahahahahaa





p/s: tu yang aku takmau jadi artis..hahahahha

9 comments:

YAYA AZURA said...

dorang couple ke ??

kak yaya tak tahu pun.. hihi

ketinggalan zaman sungguh!

ayanuts said...

he..he..betul2..even berlakon tak kan xde sekelumit rasa cemburu dkt hati tu

Jahidih Saili said...

ph..tidak...sy xsggup..

ahmad said...

salam
waaa gosip2 nih, panas2 oooppp

Siti Aziz said...

adoi!! xdak perasaan ka??? teruk betui la ..

::Mastura Zakaria:: said...

kak yaya:la...taktau lg ke...hehehhe...meman couple dah..tapi baru je...

ayanuts: tu laaa..cakap je lebih tu..jaga hati.....

JS: mesti semua pun x sanggup

ahmad:hahah..panas pagi

siti aziz: ada perasaan tu...cover ja..hihi

FawLin said...

hahaha..betol Lin pon tgk gak aritu...xmasuk akal jerr kan??

hafiz hafizol said...

media oh media..
artis oh artis... #tibe.. Muahaha

Akulah Pak Lan said...

Terasa nak berlakon aih..hahaha

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails