nuffnang

Kawan-kawan saya

Friday, May 6, 2011

::BEN ASHAARI GEGAR BLOG MAY 2011::

Salam 1 Malaysia..........and selamat...ya masih malam lagi selepas entry pertama aku tadi..hehehehe




(Malam ni nak puaskan hati mengupdate lagi..haha)



Okeh, sekali aku terpandang-pandana Encek BA buat segmen yang ke berapa pun aku taktau. Kali ni bulan May pulak...eh, bulan mei dah kan? satnyaaaa....bulan 8 nak posa dah..hehehehhe....





Baiklah tanpa membuangkan lebihan masa yang sepatut nya aku dah tidoq time ni, aku memang macam panda sket, suka tidoq..(eh, panda suka tidoq ka)..aku pun taktau. Ni aku letak header Encek Ben dulu....










Sapa yang rasa nak tiru aku join, bulehla bawak sekampung mai klik tang sini. Sapa yang taktau 'tang' tu maksud apa...pi tanya Encek Ben..hahahhaha..tadaklaaa...pi la tanya sapa yang memang northern native speaker..hahahhaha. Aku takmau jawab....









Menurut Encek Ben, tarikh rasmi penutupan segmen beliau telah ditetapkan pada:


(aku konpius date ni..expiry date for penaja atau pun expiry date segmen ni..hihi)
EXPIRY DATE: 9hb MAY 2011
JAM : 10 PAGI
Bersamaan Hari ahad ni ja...




Hadiah?????????hangpa tengok sendiri la..Yang pastinya, semua hadiah di taja oleh orang lain dan bukannya aku.Hehehe....






sekian, untuk makluman.

10 comments:

puteraduyong said...

nak join jugak... :)

nur dhiya' aida said...

datang kasik gegar !! (:

en solo said...

selamat hari sabtu...
jom gegar ramai-ramai...
good luck !!!~


- jom layan hindustan....
http://solomolo.blogspot.com/2011/05/hindustan-punya-pasal.html

::Mastura Zakaria:: said...

nanti boleh pi terjah...

szie1808 said...

Singgah gegar blog ni dulu..

UpProfits Latest Entry : [Hangat] Oh! Indahnya Alam Perkahwinan..

Ros Anisza said...

salam perkenalan...mari kita gegar!!!!

ainol akasyah said...

jom menggegarkan lagi segmen abg ben..dtg sini nak melwat blog kamu yang cantik..sudi2 jenguk & follow la balik di WARKAH AKASYAH BLOGSPOT

Ly_Tulip said...

MENYAMBONG GEGARAN semalam yang tergendala... Segment gegaran yang lepas x sempat nak gegar sume pon... Arap segment gegar kali ni berjaya la aku gegar sume...Heheh

Kalo free meh la jengok.. :)

*Peace Yo! :)

fRaMe+LenSeS said...

Assalamualaikum..
Abg Nadh datang dengan fullset pakaian keselamatan ni,
berat pala dengan helmet aih. kaki pn sama ng safety shoes..
tak bleh lama2 sebab ni nak kena lari dah p tempat selamat since gegaran kan sini hebat sangat.

Salam ziarah dari Abg Nadh. Jaga diri ya.. :D

Rajin2 jemputlah melihat Layang-Layang Nadh

Kei Seichi said...

singgah dari belog abg ben...
gegar sini!

http://geekzster.blogspot.com/

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails