nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, May 9, 2011

::[video] BILA TENSION AKU SUKA LAYAN GELIMAT::

Salam 1 Malaysia.......and happy blogwalking dan apa-apa ja laaaa....





Aku baru ja sudah makan. Pastu, layan youtube sat sambil buat keja. Tetiba aku view gelimatttt...hahhahha. Teringat pulak, masa zaman kampus dulu, kalau aku tension nak buat thesis, mesti aku bukak youtube cari gelimat....Layan sat sampai terguling-guling.






Hangpa semua mesti tau kan video gelimatt yang femes amous ni. Tipu la kalau sapa taktau. Tapi aku taktau la adik-adik la ni tau ka dak. Bagi sapa yang taktau tu ni aku uploadkan video dia. Kalau rasa nak gelak sambil guling-guling tu maila join.....




video

4 comments:

GamUHU said...

HAHA! memang stylo video nih. terbaik!!

http://keleboqmaneh.blogspot.com/2011/05/tahniah.html

✿....rossa alina....✿ said...

hahahaha..tengok je pun boleh gelak..mmg ilang tension.. :)

SHM said...

ahaha. dlu mse blaja , klu tgh tension wat keje , bukak lagu ni . konfirm gelak terbaring - baring .

::Mastura Zakaria:: said...

hahahhah..sy pun siap nyanyi2..hahahha..lirik dia memang lawak gila...hahahhah

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails