nuffnang

Kawan-kawan saya

Wednesday, May 4, 2011

::BEN ASHAARI LELAKI vs PEREMPUAN::

Salam 1 Malaysia...dan bersegmen lagi untuk kali ni...




Kali ni, bukan Ben 10 yang buat tapi Ben Ashaari yang punya..hahaha..So, untuk menyesakkan kepala lagi sapa yang free-willy tu, mai la join. Sapa yang nak join tu pakat-pakat klik sini.






Wah...dah semakin meletoppppppps gitu header beliau.....Merah barula garang..hahahhah....Satu set lak tu..hihi...Okeh, dah mengarut plak aku dari entri sebenaq.





Okeh, bila cakap pasai lelaki kadang-kadang apa yang ada dalam kepala aku ni,banyak la jugak. Antaranya, ya lah, aku mesti pikiaq



"Ish, agak-agak ada tak lelaki jenis setia yang aku akan jumpa"

"Kenapa laaaaa lelaki mesti dapat awek yang lawa ja?hehe"



Kalau sebut tentang lelaki ja mesti aku tertanya "emmmmm....mesti lelaki ni ada awek dah  ni" (hehehhe..jangan marah ha...)





Tak banyak sangatla yang ada dalam kepala aku ni...Maybe yang tu ja yang terlintas buat masa ni...sekian..haha

7 comments:

Belog MTT said...

MTT singgah dari blog Incik Ben..jempot singgah.. :)

http://lailyqaisyirah.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-lelaki-vs-perempuan.html

zaza craft said...

huhuhu. kdg2 org lelaki ni xsedar yg dia xla ensem pon. tp nk cri pmpuan yg cntik2 je utk jd awek/gf dia

husairi zulkifli said...

jwpan soalan 2. sebab macho la kan...hahaha

Pemuda Haparan said...

akak xpyh risau..sbb Allh da berfirman:
“Wanita-wanita yang keji adalah untuk lelaki-lelaki yang keji, dan lelaki-lelaki yang keji adalah untuk wanita-wanita yang keji. Dan wanita-wanita yang baik adalah untuk lelaki-lelaki yang baik dan lelaki-lelaki yang baik adalah untuk wanita-wanita yang baik…..” (An-Nur :26)

SHM said...

just percaya, llki baik utk perempuan baik...:D

en solo said...

wah...
soalan panas tue...



http://solomolo.blogspot.com/2011/05/ben-ashaari-aku-jawab-soalan-cik-efa.html

::Mastura Zakaria:: said...

MTT: dah terjah tadi...

zaza: betul tu....


husairi:eleh...x macho pun kadang-kadang awek cun gile...

pemuda harapan : thanks sebab kongsi...akak percaya yang tu je...

encek solo..nak pi terjah situ...
SHM: setuju..setuju....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails