nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, May 30, 2011

::TAK RETI-RETI NAK FOLLOW??::

Assalamualaikum bloggers....





First entri aku untuk harini cewwwwaaaaaaahhh...Disebabkan aku banyak menelan nasik minyak kelmarin, maka semalam aku tiduq awai.hahahha....tapi takla awai sangat sebab aku dok melangut mentor.






Tadi masa aku buat sesi lawatan blog, tetiba aku jumpa satu blog ni dengan header beliau bertajuk "tak gheti-gheti nak follow?" mak aiiiiiiii...terkojut beruk den....den tok nyangko haaaa..ado header lagu tu..huhuhu..... Budak-budak newbie kot..hihihihi..Tapi agak-agakla....dik oiiii....taktau jugak nak bagi nasihat ni..hihihi...





Tak payah macam tu pun takpa, biaq orang follow kita dengan ikhlas.....betui dak? kalau follow sebab terpaksa....apa barang nak berblog..hihihi...





p/s : eh, ada orang buat segmen dak pagi ni?nak join....





sekian, untuk makluman

14 comments:

Khumaera Ismail aka Habibi Hamid said...

huhu~ ade ea camtu..tak patut..

Akulah Pak Lan said...

orang gila nak jadi retis tuh..
nanti kalau kita follow tp tak baca blog dia..apa guna?

EYFAalias said...

kalau follow tp entry entah apa2 baik xyah follow. hehee. ni mst gila glamer D:

harrazdani said...

mungkin dia nak kumpul follower jer..huhuhu ;-)...

CutieIntan said...

sangatlah setujuk!!! sbeba pernha di marah gara -gara tak follow balik

= d = said...

uit..
marah lagi org x follow..
haha..
sape la punye entry tu..
:)

::Mastura Zakaria:: said...

@Khumaera Ismail aka Habibi Hamid

ada..tadi baru jumpa...nak follow pun tawar hati...garang sangat..hahahhah

::Mastura Zakaria:: said...

@Akulah Pak Lan

taktau apa motif depa bagi arahan macam tu..bajet artis kot..nak gelak pun ada..

::Mastura Zakaria:: said...

@EYFAalias


heheheh..nak cepat naik dalam blogging kot...

::Mastura Zakaria:: said...

@ harrazdani

mungkin dia tak paham follower tu apa? kena suruh dia check 'what is following' ni..hehehe

::Mastura Zakaria:: said...

@CutieIntan


Lorrrr...siap kena marah ke..hahaha... memang terdesak nak cari followers ni..heheehhee

::Mastura Zakaria:: said...

@= d =


kalau jumpa blog macam tu takyah marah,, gelak sudah..hahahaha

Budak Chomot said...

Isyy tak patut betul header macam tu. Tak mesra pelanggan betul! Hehe.

Melin ada buat segmen, join kalau sudi :)

Pergi

http://melinmelin.blogspot.com/2011/05/segmen-budak-chomot-review-jangan-tak.html

OR

Klik je SINI

:)

pena rozie said...

Patut ke tak patut????

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails