nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, May 10, 2011

::JOM LEPAK DI BANGKU KOSONG::

Assalamualaikum.........selamat pagi...






Bangku kosong nak cari blog baru.............. Sapa yang rasa followers dia kurang dari 500(macam aku ni) mai join segmen by Bangku kosong. Sapa nak test power masing-masing mai klik sini. Sapa yang rasa nak join amat lah di alu-alukan.....












Okeh buat sapa yang rasa nak kenai Bangku kosong dan sukacitanya nak share link hangpa tu jemput join. dengan ini, aku tag semua followers aku..heheehhehe. Kalau nak buh link, mampuih la ramai lagi kena tag..hehehehe.





Tarikh tutup lambat lagi. 13 Mei 2011 baru abih...haaaaa..berapa juta blogger la akan terjah...hihi







sekian, untuk makluman.

9 comments:

dilazfamily said...

datang sini dari blog Bangku Kosong.
jemputlah datang blog dilaz. join HB sekali
http://heartbeat.my/?rid=6189

Rahmad said...

singgah sambil follow..

http://ceriterahmad.blogspot.com/2011/05/jom-lepak-di-bangku-kosong.html

sumaiyah_nda said...

:)...datang dari ibusumaiyah melalui bangku kosong ..:)
tambah blog ini dalam bloglist ibusumaiyah...:)

salam sikit...hehe

Tina Othman said...

datang dari blog bangku kosong..dah follow u dear ;)

Nurul Hamimi Awang Japilan said...

salam perkenalan. singgah n follow blog =D

misz athiqah said...

salam..jenguk jengah anda di sni...datang meronda dari blog BK...=)...be ur follower too..

EnY YuSniZaR said...

Salam ziarah dan follow.. ;)

mad khaz said...

dah lame follow,hehe XD

Izzat Nazmi Saiful Bahri said...

ronda2 di blog anda... ^__^

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails