nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, May 31, 2011

::SEGMEN NIZAM IJAM NAK PROMOTE BLOG ANDA::

Assalamualaikum bloggers...






Pagi ni aku nak join segmen nizam-ijam..hehehe..Aku lupa aku tak join lagi, hehehehe...aku dok bajet aku join dah...tapi tengok kat shutboz aku, budak nizam ni invite..heehhehe...join la aku pun, sapa nak suruh nizam promote blog sila klik header kat bawah ni okeh...








Yang tu je la kot, maka dengan ini sapa yang baca, secara automatiknya anda di tag..hahahha...macam zalim ja aku...





sekian, untuk makluman.

5 comments:

Nizam Ijam said...

ok..nnt saya promote..jgn lupa vote tiap2 hari tau :)

Nizam Ijam said...

blog anda di promote :)

jgn lupa vote hari2 :)
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876

Nizam Ijam said...

blog anda di promote :)
http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/salam-semua.html

jgn lupa vote hari2 :)
http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876

Nizam Ijam said...

Fan page Nizam Ijam ditukar baru
Tolong like k :)

https://www.facebook.com/pages/Nizam-Ijam/215445371810383

jgn lupa undi hari2 disini :)

http://www.wwwow.my/Detail.aspx?cd=150511052308876

Nizam Ijam said...

anda di promote disini..

http://www.nizamijam.co.cc/2011/06/terima-kasih-semua-header-anda.html

jgn lupa vote tau..tinggal beberapa hari lagi...sgt2 perlu support anda..

kalau boleh letak la blog Nizam Ijam dalam Bloglist... nnt leh la update selalu :)

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails