nuffnang

Kawan-kawan saya

Saturday, May 21, 2011

::WACANA KENAL PASTI BLOGGER BERSAMA BRO WACANA::

Assalamualaikum dan good morning yu olls....[janganla english teacher baca perkataan ni]







Okeh, di pagi sabtu yang suam-suam kuku ni, sebab hujan panas tadi...Aku mengupdate kali kedua untuk hari ni. Bila jenguk-jenguk kat blog Bro Wacana ni, aku nampak segmen a.k.a wacana.....perghhhhh..tahap boring-boring bewak ni harusla aku pun nak menyemak join jugak.





Kali ni, test power forensik aku kot, kena buat kawad cam Bro Wacana dengan si Ujang kentut [ujang ni memang kuat kentut ka?] baguihlaaaa buang angin..muahahaha...Walau pun aku tak pernah face to face ngan bro wacana dan ujang ni, tapi aku besa ja tengok gambaq depa..... sungguhpun aku rabun...tapi aku try la teka jugak...ni pakai hati ja ni bro..taktau la betui ka tak...







Sinopsis :


Mula-mula aku tgk gambaq yang no 1, pastu aku nampak gambaq yang no 2, sebab tu wujud mangsa no 2 tu... aku konpius sebab style rambut macam nak sama ja....tapi aku tgk muka no 1 nampak macam serius ja.....sebab aku penah tengok muka serius bro wacana...hahahahha..kat mana pun taktau..dah lupa la bro. 





Pastu kawad cam aku berubah nak cam ujang pulak....errrrrr..ujang ni tak berapa susah sangat nak cam. aku ni kalau nak cam orang, aku cepat cam bila tengok style rambut..ahahhahaha...plus muka ujang nampak macam tengah menahan 'sesuatu'..muka 50-50..hahahhaha..jangan marah ujang...gurau ja...hahahahha... sebab tu aku target gambaq no 3 tu ujang. Yang no 4 tu mangsa keadaan ja...hihihihi





Okeh, kalau ditanya pendapat aku tentang blog bro wacana ni, aku ni memang jenis happy go-lucky... aku suka baca cerita yang rilek-rilek, cerita lawak....suka baca yang pasai OTAK KUNING tu..hahahahha..serius, bro saya memang nampak gambaq ubi...[hahahah.ayat cover line] Sapa nak join teka-teka, mai klik sini. Dah tengah hari, aku nak pi memasak sat...






Sekian, untuk makluman.

2 comments:

cayob said...

otak kuning...hehehe.....waaaaa best2 tu entri dorang kan......apa rahsia?

::Mastura Zakaria:: said...

hahaha rahsia? ada eh?taktau la...

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails