nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, May 29, 2011

::DAHLA BODO, SOMBONG PULAK TU !::

Assalamualaikum bloggers






Malam ni baru aku sempat nak update entry baru, dengan situasi yang selalu jadi dalam kehidupan kita. Penah dengaq dak bodoh sombong? memang ramai rupanya manusia jenis ni. bukan takat dalam Malaysia. Kat kalangan kawan-kawan aku pun ramai ja yang macam ni. Sebab apa jadi macam ni? Sebab masing-masing dah rasa diri tu besttttttttt sangat.











Bila tak reti tak mau tanya, bila orang ajaq dan orang bagi nasihat tak boleh terima pulak..haishhhhhhhhh.. Payah betuila manusia yang hanya diri dia saja yang betui. Ya la kan, bila ego tu terlampau tinggi dari orangnya, memang masalah. Memang tak boleh work in team, pendapat dia ja kita kena pakai, sedangkan kita baru nak bagi pendapat, terus angkat sepanduk tak setuju.....




Dasyat la......kalau macam tu, tak payah la hidup dalam dunia, sebab bila dalam dunia ni, kita kena berkongsi. Takmau kongsi pi dok dalam gua..hahaha..sekian.





10 comments:

NUR AYNIE said...

alamak aynie penak kene cop bodoh sombong oleh kwn dalam kelas..tp bukan sbb xnak dgr pendpt..hanya gara2 aynie xpandai nak ajar dia math sebab bagi dia dpt no 1 dlm kelas tahu semua pelajaran..aduiii...=_=

::Mastura Zakaria:: said...

@NUR AYNNIE

itu bukan bodoh sombong namanya...hihihi..salah penggunaan tempat ni...

Doktor Cinta said...

marah makcik mlm ni..hehe..saba2..:)

emeera asnary said...

oke, monyet yg kiut.. tp tidak bodoh sombong! hehe ;)

QUEENPINK said...

salam

jom join ga

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/05/giveaway-ulang-tahun-pertama-queenpink.html

dan

http://queenroszaliza.blogspot.com/2011/04/queenpink-lucky-follower.html

Ali ridha said...

Buat kepala tahu susah juga.kena la belajar dulu.

nurulzia said...

sy telah follow kamu..hehehehehe

nurulzia said...

mas, mcm mana nak kasi gambar header tu tengah2? akak punya ke tepi la...

nurulzia said...

x jadi pun...

nurulzia said...

dah jadi tapi kecik..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails