nuffnang

Kawan-kawan saya

Monday, May 9, 2011

::SESI PROMOTE BLOG - 4th BATCH::

Assalamualaikum.........and selamat malam to all blogger......






Orait semua yang join sesi promosi aku....Ni dah masuk kali ke empat....4th batch dah.....wohhhooooo...tima kaseh la pada semua yang suka sangat join.heheheh [emo] sat...wahhhhaaaa.ngada ja aku nak emo-emo plakkk......





Malam ni aku promote lagi 3 followers aku.Buat sapa yang lupa nak join, mai la pakat ramai-ramai join, sementara aku dok rajin lagi nih nak menaikkan traffic blog kalian semua...Nak join???haaaaa.... meh klik tang ni. Bagi sapa yang rasa nak pi buat lawatan amal ka, nak tambah kawan ka boleh la pi melawat depa ni. Sila klik link 3rd batch ni


  

Tiga followers yang aku nak promote malam ni adalah...........jeng...jeng..jeng.......mari terjah dengan excitednya...Blog yang first aku nak promote ni haaaaaa..boleh baca kat header dia..nampak tak? Pendek kata, jawapan standard depa ni adalah untuk tambah kawan, tambah reader yang silent dan yang tak silent supaya ada la bertambah jugak follower depa ni. Jom laaaa pi jalan2 kat laman depa ni.









Dengan moto beliau "berkongsi maklumat di hujung jari", memang laaaaaa blog pena digital ni penuh dengan macam-macam info, ada jugak dia bongkarkan rahsia earning dari nuffnang. Haaaaaaa...menarik tak? Pi la terjah. Disebabkan PD ni aku tak boleh nak copy header aku terpaksa laaaa print screen.huhu









 
Blog yang no 3 ni pulak nama dia niniey. Hot story katanya...Nak tau apa yang hot? Haaaaa...cer pi check tengok....boleh la tau ka suam-suam kuku ka..hehehhehe. Blog cik niniey ni pun, aku terpaksa la print screen jugak, sebab header dia tulisan camtu aku tak boleh nak copy sebab cik niniey tak bagi. Huhu, cemana nak promote kalau takleh copy header, nanti tak menarik la pulak....




  



Buat kali ni, yang tu dulu...ehhhh sabaqqqqqqqqqqqqqq..sabaqqqqqqqqqqq..ada lagi sambungan dia. Tak habih lagi ni. Nak tau sapa pulak yang aku nak promote nanti? Haaaaaaaa..tungguuuuuuuuuuuuuu..






sekian, untuk makluman.

4 comments:

yuhanis said...

yeaaay!! thanks a lot!!!! anis sgt2 berterima kasih.....hehe thanks again! :)

::Mastura Zakaria:: said...

sama2 anis......enjoy blogging..

OreO HitaM said...

amboi rajin aih..

::Mastura Zakaria:: said...

hahahaha....mai la join....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails