nuffnang

Kawan-kawan saya

Tuesday, May 10, 2011

::SESI PROMOTE BLOG - 5th BATCH::

Assalamualaikum.......and good morning semua....




Pagi nih sebelum aku start sibuk ada lagi 3 followers yang aku nak promote. Uihhh...sat ja kan masuk 5th batch dah ni....Haaaaaaaa...bagi sapa yang nak join lagi. Mai la rajin-rajin klik sini. Buat sapa yang rasa nak mintak tolong aku promote la....Sapa yang takmau boleh dok diam-diam.hehehhee.Tumpang aku dok tengah rajin ni...




Mari terjah followers aku yang seterusnya ni....


Blog yang pertama untuk dipromote pada pagi ni.....jeng...jeng..jeng......"Story of my life" Haaaaaaaaaa...sapa nak kenai, boleh klik header adik ni.....Terasa macam aku tua plak..hahahha sebab banyak ja blogger la ni pangkat adik-adik bagi aku. Tuan tanah ni single lagi dan ingat ye...Tujuan aku promote ni bukan untuk hangpa dok buat cari cinta. Kalau nak jugak ikut hangpa la....Sapa nak, boleh follow blog dia.







 U-turn ni adalah dibenarkan. hahahahha, sebab takdak selekoh. So, hangpa boleh la pi u-turn kat blog ni. Ada jugak info yang bernas bangat sih kat belog SHM ni. Nak tau apa nama SHM ni..haaaa..boleh la pi buat blogwalking ni yang kalau tak salah aku orang segamat tapi dok kat Aloq Setaq. Ka aku salah?










Blog yang no 3 ni adalah blog Kak Azzah. Orang Perlih tapi la ni dah tukaq kerakyatan johor..hehehehhe....Betoi tak kak?hehehehehe. Utara ke Selatan no..huiiiiiiii....Akak ni memang suka makeup, suka masak-masak. Kot-kot la sapa yang nak tanya resepi,boleh tanya kat akak kita ni..hehehhe








Buat masa ni 3 followers dulu...tapi ada lagi sambungan ni........Nanti next followers coming soon.hehhehee Jangan risau. Untuk sapa yang nak berblogwalking, mai klik sini. Boleh jadi followers pulak.Kita kan berjiran.hihihihi.





Nanti aku update lagi...chill =)




6 comments:

SHM said...

hehe .tq2 ^_^

::Mastura Zakaria:: said...

sama-sama SHM

ahmad said...

follow belog nih

cantik belog akak
mcm mana nak buat tulisan
ni besar,,budak baru belajar

malu tanya

::Mastura Zakaria:: said...

tulisan besar yang macam mana tu? takpa...nak belajar takyah malu...

ahmad said...

tulisan entry yang kita taip
ayat dalam belog tu nak besar sikit je ,,boleh kan

::Mastura Zakaria:: said...

boleh edit kat bahagian font masa nak taip entry.....

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails