nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, May 19, 2011

::SESI PROMOTE BLOG - 10th BATCH::

Assalamualaikum bloggers..........mengupdate pulak pada petang hari.....






Kali ni ada sesi nak promote followers aku lagi....Haaaaaaaaaaa nak tau sapa......okeh, sebelum tu sapa la yang sudi join untuk aku promotekan blog hangpa tu.....meh join klik sini.






Kali ni bercakap dengan kaki...ehhhhhhh..bukan aku la...nak tau sapa?mai kita serrrrrrrrrrraaaaaanggggggg.. [klik header kat bawah ni eh]








Haaaaaaaaa cer pi check sini. Masuk blog dia ni aku teringat pulak mohabattein..hahahha. Apa kena ngenanya? sebab ada daun tu..natang apa tah nama dia? maple leave ka....aku pon dah lupa..hahahah... Kesian dia telah spendkan masa dia selama 2349395 menet [minit laaaaa]...





Sebabkan permintaan agresif beliau, aku dah hantaq blog ni untuk dipromosikan Harakah jugak...[hahaha..ni memang aku tipu] sebab depa tanya "lu sapa????" tanpa menjawab, aku terus blah keluaq dari karangkraf...betui ka karangkraf buat harakah..taktau pulak aku..hahahaha...





Bagi sesapa yang nak review blog followers aku yang aku dah promote sebelum ni...cer check sini. Nak tambah-tambah follower ka, nak kenai ka sila-sila...







sekian, untuk makluman.

7 comments:

rebecca melessa said...

whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy harakah reject che??uwaaa~~kecundang :(

btw, tq cikgu!nnt blanje cikgu cekedis!yay~~

rebecca melessa said...

whyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyyy~~~nak harakah juakkk!!!bahaahaha..

btw, tq cikgu promote belog saya.nanti saya belanje cikidis yek ^^

Nizam Ijam said...

ni rasa nak jadi katak nie...hahahaha :P

”Jom Join Contest Bloglist Nizam Ijam”

farina sulaiman said...

folo sini dr segmen blogger support blogger

farina sulaiman said...

folo sini dr segmen blogger support blogger

::Mastura Zakaria:: said...

rebecca melessa : harakah kata takdak isu panas..hahahha

rebecca melessa said...

mastura: pokemon nye harakah!demm~

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails