nuffnang

Kawan-kawan saya

Thursday, May 26, 2011

::GENG BLOGGER PENANG DI FACEBOOK::

Assalamualaikum bloggerssss.........






Petang yang agak sibuk bagi aku...tapi aku tak kira maila ramai-ramai join group yang baru ja dibuat. Aku pun taktau bila masa pulak aku jadi admin.hahahhaha. Secara tak rasminya. Selain boleh kenai sesama blogger penang, boleh jugak ping blog hangpa semua kat situ.





Sapa yang rasa nak pindah dok penang pun buleh join, sapa yang rasa nak mai belajaq, ataupun nak mai keja kat penang pun buleh join jugak. Rajin-rajin la post entri kat situ, kalau ada kelapangan insyaallah admin akan singgah blog hangpa tu.





Buat sapa yang nak join, sila klik gambaq bawah ni untuk terjah facebook  ni.... errr...yang pastinya Ketua Menteri Pulau Pinang adalah bukan pengasasnya..hihihi...










sekian, untuk makluman.

5 comments:

HaNa Hani said...

wah...blogger peng ader page..
hebadd laa
ex student penang leh join x?
haha

::Mastura Zakaria:: said...

boleh2.....sapa-sapa pun boleh..hihihi...jemput join..

Akulah Pak Lan said...

pernah kerja kat penang..aci?

kemboja said...

ahaha.. beramai2 pakat mai join.. hihi

♥yaya budak suka embun♥ said...

cek pun admin gak. hahahaha

bangga woohhhh :D

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails