nuffnang

Kawan-kawan saya

Sunday, May 29, 2011

::SERGEANT KERORO TANYA APA HOBI ANDA::

Assalamualaikum buat yang muslim....







Sekali lagi aku menjebakkan diri dalm segmen orang..hehehehehe....Sebelum tu, seperti biasa sapa yang nak join tu sila klik header bawah ni ok...






Saja nak memeriahkan keadaan.. Kalau tanya hobi aku, banyak sebenaqnya. Blogging pun salah satu hobi aku, tidoq pun aku suka. Tapi yang paling aku suka....adalah...jeng..jeng...jeng......















ni aktivti outdoor yangg paling aku suka.....snorkeling. Best wooooo....mula-mula aku memang gayat, dan cuak jugak nak terjun dalam laut, tapi bila emosi aku dah stabil dengan pressure ayaq, huiiiiiiiiiiii.best gila wohhhhhhhhhhhh......buleh tengok macam2 ikan..besaq-besaq myvi pun ada..hihihihi, serius aku tak tipu... Tenang jiwa betui....





Gambar yang first tu masa aku pi snorkeling kat Pulau Redang.  Yang no dua tu, masa kat Pulau Perhentian. Yang dekat pulau Manukan, Pulau Sapi dan Pulau Mamutik aku tak upload, sebab aku maleh cari.hahaahha. Next trip nanti aku pi pulau lain pulak. 





Sekian, untuk makluman.

2 comments:

sergeant keroro said...

wow!

tak pernah try lagi. macam best jek. hehe.

thanks join segmen ni! =)

::Mastura Zakaria:: said...

@sergeant keroro

memang best...kena try baru tau..

LinkWithin

Related Posts with Thumbnails